Så här kan en meny se ut:
(lite vad vi serverade 2021)
Förrätt:
|
VARMRÄTT
Varmrätt:
Juli - Fänkåls & äppelfylld lax, ljummen potatissallad, örtsås, somrig sallad
Augusti- Vildsvinsfilé, ugnsrostade rotsaker, dragonkräm, somrig sallad
September - Salviastekt kalkonbröst, chevrègratinerad savoykål, potatisgratäng, grönkålssallad
Oktober - Hjortstek med enbärssky, äpple- och rotselleripuré, klyftpotatis, smörfräst svartkål & kantareller
December - Vildsvinsbiffar, ugnsrostade grönsaker, äpple- och senapscrème, grönkålssallad
Dessert:
|
Hur går det till?
På Klockaregården serveras en trerättersmeny anpassad efter säsong och husmors kreativitet. Alla gäster äter samma meny och vår kärlek och omsorg ska genomsyra det som hamnar på din tallrik. Att handla av de fantastiska producenter som finns i våra bygder är en självklarhet.
Likaså att det är råvaror som främjar biologisk mångfald och klimat, så långt det är möjligt.
Pris för 3-rättersmeny är 450 kr/person, exklusive dryck. Välkomstdryck & kaffe ingår.
Vi har vin & ölrättigheter men serverar också härliga alkoholfria drycker.
Likaså att det är råvaror som främjar biologisk mångfald och klimat, så långt det är möjligt.
Pris för 3-rättersmeny är 450 kr/person, exklusive dryck. Välkomstdryck & kaffe ingår.
Vi har vin & ölrättigheter men serverar också härliga alkoholfria drycker.